Net zat ik me te beseffen dat er zo ondertussen best wat winkels zijn waar mijn kaarten te koop zijn en dat is niet meer alleen in Nederland en België. Onlangs zijn er 6(!) verkoop punten in Engeland bij gekomen. Laat ik ze allemaal eens extra benoemen en in het zonnetje zetten.

Fresh Baby | 79 Highfield Road | Widnes
www.freshbaby.co.uk
Fresh baby is een webshop die je helpt met eart friendly choices te maken. Wasbare luiers, eco kleding van Duns met de mooiste patronen, herbruikbare tassen (ook een met allemaal borsten er op :)). En dus, mijn kaarten! Ook dat is namelijk een duurzame keuze en past dus goed in het assortiment van Fresh Baby.

Cayboo | Steenweg 7 | Sittard
www.cayboo.nl
Cayboo heeft zoals je al aan de naam kunt horen duurzame producten van bamboe. Gebruiksvoorwerpen zoals (baby)kleding, servies, snijplanken, wasbare luiers, speelgoed, hele gave horloges en sinds kort ook mijn houten kaarten. Ze zitten in Sittard, dus ben je daar in de buurt? Loop even binnen bij Cayboo.

Downtown in de Basiliek | Tuinstraat 133 | Veenendaal
www.downtownveenendaal.nl
Op de eerste etage zit De Winkel in Downtown Veenendaal. Een unieke cadeauwinkel waar je originele cadeau’s vind om weg te geven en iemand te verrassen. Maar ook leuke kaartjes, woonaccessoires van diverse bekende merken en degelijk (houten) kinderspeelgoed. En heb je genoeg geshopt? Dan kun je gaan lunchen of een drankje gaan doen in het grand café, Plein 1913.

Florence en Fox | 125 St Johns Road | Liverpool
www.florenceandfox.com
Florence en Fox is een kleine, onafhankelijke galerie, een cadeauwinkel. Ze verkopen originele kunstwerken, prints, kaarten en handgemaakte geschenken van hoge kwaliteit en veel al van lokale ontwerpers. En dus mijn houten kaarten! Een mooie aanvulling op het kunstzinnige aanbod. Don’t forget to keep checking back as we are adding more all the time!

Gravida | Marktlaan 160 | Hoofddorp
www.gravida.nl
Gravida maakt 3d beeldjes van de zwangerschap. Dus wil jij jouw zwangere buik vastleggen op een nieuwe gave manier? Dan kan dat in verschillende materialen bijvoorbeeld, hout, brons, staal,.. Hout zou mijn voorkeur hebben, welke die van jou? Ze zitten in Hoofddorp, dus ben je in de buurt loop daar even langs om deze gave techniek te zien.

The Mews | 7 Bermondsey Mews | Otley
www.atthemews.co.uk
Achter The Mews zit Sam en Sam is de dagdromer die haar dromen waar heeft gemaakt. Ze wil producten leveren die ethisch en milieuvriendelijk zijn en zo de impact op de aarde verminderen. If lots of us change together there is strength in those numbers!

Jeppe | Broederenstraat 45 | Deventer
www.jeppe.shop
Jeppe is een winkel in de binnenstad van Deventer en word gerund door Jesper en Karen. Een winkel met duurzame producten waar zij zelf achterstaan en waar ik me zeker in kan vinden, dus een goede match! Ben je in Deventer? Loop dan zeker eens naar binnen om al die mooie en duurzame spullen te bewonderen.

Crumpets & Coffee Lounge | 23 Angel Place | Worcester
www.crumpetsandcoffee.com
The perfect space to work is de eerste zin op hun website. Helaas ben ik er nog nooit geweest maar door wat ik op de Instagram pagina heb gezien kan ik me er wel wat bij voorstellen! Deze shop is gevestigt in Worcester dus nog een gave locatie in Engeland!

Atelier Gudi
www.instagram.com/ateliergudi
Atelier Gudi gelooft in het inkopen doen bij lokale ondernemers daarom heeft ze geen webshop of website. Ze geeft workshops in het maken van juwelen met zilverklei. In de winkel staat de koffiemachine klaar om je een kopje aan te bieden, klanten mogen zich welkom voelen!

Interesse om mijn kaarten te verkopen? Neem gerust contact met me op!
Of heb jij de gouden tip? Een winkel of plek waar mijn werk goed zou passen? Ik vind het leuk als je dit met me wilt delen.